Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πλαίσιο Μπλοκ Κατάληψης Libertatia Πορείας Δεθ 2012

 
 
 
  
  Η σύγκρουση ανοίγει περάσματα και η οργάνωση δημιουργεί προϋποθέσεις. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός αξιοπρεπούς πολιτικού σχηματισμού που θα μπορεί να ελέγχει μέσα από διαδικασίες τους τρόπους εφαρμογής των αποφάσεών μας. Μία παράμετρος των παραπάνω βρίσκεται και στη κοινωνική διεργασία αλληλοεπίδρασης μίας διαδήλωσης-πορείας.
  Έχοντας σαν αρχή ότι η επαναστατική διαδικασία δεν είναι μία τυχαιότητα, ένας ατομισμός ή ένα είδος διασκέδασης, θέλουμε να βρισκόμαστε στο δρόμο σαν σύνολο με θέση άποψη και στόχο. Θέλουμε με τον άνθρωπο που παλεύουμε για τα ίδια ιδανικά και στεκόμαστε πλάι σε μια αλυσίδα να έχουμε κοινά οράματα μεθόδους και τρόπους δράσης.
   Κινούμαστε ενάντια στη λογική του αυθόρμητου που κατεβαίνει στο δρόμο για να τα σπάσει, ενάντια στις γηπεδικές συμπεριφορές μικροεξεγέρσεων και διαρκούς άρνησης. Αυτό που μας ενώνει δεν είναι η βία ως αυτοσκοπός. Αντίθετα αυτό που μας ενώνει είναι το ταξικό μίσος και στόχος μας είναι να επιτεθούμε με τα όπλα μας. Η αυτοδιαχείριση είναι το όπλο μας και θα υπερασπιστούμε τον όρο με τα δικά μας χαρακτηριστικά. Όρος που για εμάς προϋποθέτει ιδέες, κανόνες, συζητήσεις, θέσεις, αποτελέσματα, κριτική, βήματα μπροστά...
   Στη συγκεκριμένη πορεία της Δεθ οι αποφάσεις για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί έχουν ήδη αποφασιστεί και θα υλοποιηθούν από την ομάδα περιφρούρησης. Όποιος-α θέλει να συμμετάσχει στον σχηματισμό θα πρέπει να συμφωνεί με το πλαίσιο που έχει ήδη τεθεί μέσω των κειμένων μας σε πολιτικό επίπεδο και κάτω από τις οδηγίες της περιφρούρησης στο επιχειρησιακό επίπεδο.
   Για συνεργασία στις επόμενες δράσεις μας, περιμένουμε από πριν διαθεσιμότητα…
  Το μπλοκ της libertatia πορεύτηκε μαζί με την ανεξάρτητη ταξική πορεία από την συγκέντρωση της καμάρας μέσω των οδών εγνατία-αγ.σοφία-νίκης-δεθ-καμάρα.Παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από το μπλοκ μας.








πηγή : libertatiasquat.blogspot.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου