Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΣΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ...



  •    39 Πολυτεχνεία μετά την εξέγερση του ανυπόταχτου λαού, στην χούντα των Συνταγματαρχών το 1973. Οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες προδιαθέτουν σήμερα το ζοφερότερο μέλλον για την τύχη της Ελευθερίας στον τόπο μας…
    Αν…
       Η λήθη επικρατήσει της μνήμης.
       Η Ιστορική ανεπάρκεια και η απαιδευσιά πνίξουν την γνώση και την πνευματική ανάπτυξη.
       Ο ωχαδερφισμός, η παραίτηση και η ιδιώτευση υπερκεράσουν την συλλογική και κοινωνική κουλτούρα.
       Η φιλοδοξία και η ματαιοδοξία κυριαρχήσουν στην προσωπική καλλιέργεια.
       Η ησυχία, η τάξη και η ασφάλεια επικρατήσουν στις συνειδήσεις των ανθρώπων ρίχνοντας ταφόπλακα σε ρημαγμένες πόλεις.
       Η αγωνιστικότητα, η αυταπάρνηση, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και την φύση πάνε περίπατο.
       Τότε η Εθελοδουλεία των ημερών μας, θα είναι κυρίαρχη και καθημερινή ενώ η Ελευθερία θα κάνει αντάρτικο στα μυαλά μόνο των τελευταίων ρομαντικών.
       39 Πολυτεχνεία μετά το ψωμί δεν το χορτάσαμε, την παιδεία την κάναμε «πουλάκι τσίου» και η Ελευθερία ακόμα αναζητείται.
       Κι αυτοί που πίστεψαν ότι η χούντα έπεσε, αφήνοντας την «δημοκρατία», να κυβερνήσει τον τόπο μας είναι αυτοί που για την Κύπρο το 74 και την κατοχή από το φασιστοκράτος της Τουρκίας, με τις ευλογίες των Νατοϊκών, είπαν «η Κύπρος πέφτει μακριά», είναι αυτοί που έβγαλαν λάδι το χουντοκαθεστώς με δίκες παρωδίες, που ρήμαξε την χώρα εκχωρώντας την όποια εθνική και οικονομική κυριαρχία στους διεθνείς και ντόπιους εκπροσώπους της αστικής τάξης και των γεωπολιτικών τους συμφερόντων στην περιοχή μας.
        Είναι αυτοί που αθώωσαν τους βασανιστές των αντιστεκόμενων Ελλήνων. Είναι αυτοί που κτίσαν τους «νέους Παρθενώνες» στα ξερονήσια με κατεστραμμένα κορμιά προγραμμένων αριστερών και όχι με μάρμαρα. Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν τον Πατακό να κρατά το μυστρί, με την ίδια ζέση ζητοκραύγαζαν τον «Εθνάρχη» Καραμανλή, που κουβαλούσε την «δημοκρατία» σε βαλίτσα από το Παρίσι και με την ίδια θέρμη αποθεώνανε τον Ανδρέα το 81 στην πλατεία συντάγματος, να προαναγγέλλει την «Αλλαγή» στο μεγάλο φαγοπότι της «εντελούμενης δημοκρατίας».
        Τέλος είναι αυτοί που χάνουν σήμερα τα» προνόμια», δηλαδή την συναλλαγή με το σύστημα ( οι κλικαδόροι οι μιζαδόροι, οι συντεχνίες, οι κρατικοί και οι εντολοδόχοι, οι ψηφοφόροι και οι παρακρατικοί, οι δεν με νοιάζει τίποτα οι πάρτηδες και οι σταρχιδιστές), που φωνάζουν σήμερα « μέσα οι κλέφτες» και «προδότες πολιτικοί» γι α τα’ αφεντικά τους, βγάζοντας την ουρά τους έξω από την λαμογιά που 39 Πολυτεχνεία την στήσαν έξυπνα, παριστάνοντας τους ανίδεους και τα θύματα.
        Με 39 χρόνια κοινοβουλευτικής απάτης και με μια αχαμνή αριστερά να προσέχει, για την πολιτική και κοινωνική της νομιμοποίηση, να μην σπάσει «τα΄αυγά της εξουσίας», δεν εννοείται να πέφτει κανείς από Τα σύννεφα και ν΄ανακαλύπτει έντρομος, ότι έιναι σκλάβος σε γαλέρα και τραβάει κουπί σε μία χώρα που πωλείται από άκρη σε άκρη.
        39 Πολυτεχνεία μετά η αξιοπρέπεια και η ελευθεροφροσύνη αυτού του λαού, μπορεί να μετρηθεί με το αίμα των νεκρών του διαρκούς Αντικαθεστωτικού και Αντιφασιστικού αγώνα από τις μέρες της χούντας, ως τις μέρες της σημερινής κοινοβουλευτικής δικτατορίας ή αλλιώς «δημοκρατίας εκτάκτου ανάγκης», με τις θυσίες των διωκόμενων και αιχμαλώτων του Ελληνικού κράτους.
        Πόσα Πολυτεχνεία χρειάζονται, για να γίνουμε αντάξιοι των εξεγερμένων του 73 και άξιοι συνεχιστές του αγώνα ενάντια στον φασισμό.
        Πόσα Πολυτεχνεία χρειάζονται, για να κλείσουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τους «ψύχραιμους αριστερούς» διαμεσολαβητές και συνομιλητές με την χούντα, τις μέρες της εξέγερσης, που επένδυσαν σε πολιτική υπεραξία, από το αίμα των εξεγερμένων, για να γίνουν οι μεγαλοεργολάβοι της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ.
        Πόσα Πολυτεχνεία χρειάζονται ακόμα για να θαφτεί ο φασισμός που σήκωσε κεφάλι και σαν αρνητής της Ιστορίας, ψάχνει νεκρούς και αίμα, για να στήσει τον δικό του μύθο πάνω στην λήθη και την αφασία μέρους του Ελληνικού λαού.

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .


                        ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου