Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η αρχή του τέλους του κόσμου σας


 Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κι Ασφάλειας της Χρυσής Αυγής, χθες, μια μέρα πριν την «καταστροφή» του κόσμου τους, αποφάσισε να γράψει ιστορία στα χρονικά της κοινωνικής καταστολής, εισβάλλοντας με πάνοπλους πραιτωριανούς στην ιστορική κατάληψη - σύμβολο της Villa Aμαλίας.
 Ο Υπουργός Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των «αγανακτισμένων» πογκρόμ του Αγ. Παντελεήμονα, αιτιολόγησε την εισβολή με την φράση «τέλος στην ανομία».

 Στο θέατρο του παραλόγου, εδώ και δεκαετίες είναι σκηνοθέτης η Εξουσία , πρωταγωνιστής το παρακράτος, αλλά, για κακή τους τύχη, εμείς δεν θα παραμείνουμε αποχαυνωμένοι θεατές.

 Το Ανταγωνιστικό – Ταξικό κίνημα, Αναρχικοί - Αντιεξουσιαστές , Αντιφασίστες, ο χώρος της Αυτονομίας και της Αυτοδιεύθυνσης και η Αντικαθεστωτική Αριστερά , είναι τα μόνα ζωντανά κύτταρα που διατηρούν την φλόγα της Εξέγερσης και το όραμα της Επανάστασης, σε μια κοινωνία που πέφτει και συνθλίβεται.

 Στο τέλος της βαθιάς νύχτας της Εξουσίας τους, ξημερώνουν χιλιάδες Καταλήψεις, Αυτοδιαχειριζόμενοι και Αυτό – οργανωμένοι χώροι , Δίκτυα Αλληλεγγύης , Οριζόντιες Αντιδομές , πύρινα οδοφράγματα συνείδησης , εξεγερτικές φιγούρες ανυπότακτων, ακόμα και σε γειτονιές που ήταν «λευκές» και «άσπιλες» .

  Κακομοίρηδες της εξουσίας , θλιβερά ανδρείκελα του Φασισμού , την πατήσατε…

ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ – ΔΕΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ

          
            Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες – Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου