Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εις μνήμην ...


                                                Ο Αλέξης στοιχειώνει τα όνειρα τους                                            
                                                  Ο Αλέξης φωτίζει τις νύχτες μας
  Ο Δεκέμβρης του 2008 χαράχτηκε στην μνήμη του Ελληνικού λαού σαν ημέρες εξέγερσης απένταντι στην κρατική καταστολή και την εξουσία , που δεκαετίες μεταπολίτευσης , ως άξιοι συνεχιστές της Χούντας , συνέχισαν να αιματοκυλούν την όποια νεολαι’ί’στικη και ελεύθερη ελεύθερη έκφραση.

  Οι μπάτσοι , οι πολιτικοί εκφραστές του δόγματος «ησυχία , τάξη και ασφάλεια» , τα κυρίαρχα Μ.Μ.Ε. , οι φασίστες της όποιας ακροδεξιάς εκδοχής και οι προσκυνημένοι παρτάκηδες ψηφοφόροι , δεν θα βρίσκουν ποτέ ούτε λέξη συμπάθειας , για δεκαπεντάχρονους δολοφονημένους από το κράτος , γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά τους .

  Οι επέτειοι δεν πρέπει να είναι ασκήσεις μνήμης , αλλά σπίθα για οργάνωση ενός διαρκούς Αντικαθεστωτικού – Αντιφασιστικού Αγώνα , ενάντια σε κάθε εξουσία που ονειρεύεται πόλεις – φυλακές , κοινωνίες σκλάβων .

  Ο Αλέξης συνάντησε τον Καλτεζά...εμείς ζωντανοί κι εξεγερμένοι πρέπει να βρεθούμε στα Μέτωπα Αντίστασης , στα Αντιφασιστικά Μέτωπα των καιρών μας , για να τσακίσουμε το οπλισμένο χέρι του κάθε κρατικού και παρακρατικού δολοφόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου