Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το κουτί της Πανδώρας : Xρυσή Αυγή


Το Κουτί της Πανδώρας διοργάνωσε μια διαδικτυακή συζήτηση, μέσω της υπηρεσίας hangout, ανοίγοντας το φάκελο Χρυσή Αυγή με αφορμή το τελευταίο αφιέρωμα του περιοδικού HOT DOC στο Νίκο Μιχαλολιάκο.

  Δείτε τι λέει ο Αριστοτέλης Καλέντζης για το «νεαρό σύντροφο και συναγωνιστή Νίκο Μιχαλολιάκο». Τι λέει σήμερα για τη Χρυσή Αυγή ένας «αμετανόητος αντιδημοκράτης»;
  Ο αρθρογράφος και συγγραφέας Θανάσης Καρτερός αναρωτιέται και δίνει τη δική του ερμηνεία: «Για ποιο λόγο υπάρχει τόσος κόσμος που ψηφίζει σήμερα μια συμμορία;»
  Γιατί «φοβάται» ο Άδωνις Γεωργιάδης πως θα τον αποκαλέσουν ναζί αν εισηγηθεί αντιμεταναστευτικά μέτρα που ισχύουν σε άλλες χώρες;
  Τι λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος ότι θα γίνει αν η Χρυσή Αυγή πάρει την εξουσία σήμερα;

  Ολόκληρη η συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή και το Νίκο Μιχαλολιάκο που συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με τους Αρ. Καλέντζη, Θ. Καρτερό, Άδ. Γεωργιάδη και Π. Τατσόπουλο θα προβάλλεται σε μέρη από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο κανάλι που έχουν το HOTDOC και το Κουτί της Πανδώρας στο Youtube.
  Διευκρινίζεται πως το «Κουτί της Πανδώρας» απευθύνθηκε επισήμως τόσο στο κόμμα της Χρυσής Αυγής όσο και στον κ. Κασιδιάρη προκειμένου να πάρουν μέρος στη συζήτηση, χωρίς όμως το αίτημα μας να γίνει δεκτό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου