Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

"Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ"- "Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ"

      
Στο πλαίσιο αυτό και προς επίρρωση της Κυριαρχίας, συντεταγμένα οι κατοχικές δυνάμεις και οι "πρόθυμοι" δημοσιορουφιάνοι και πολιτικολογούντες "εθνοσωτήρες", βαφτίζουν την όποια αντίσταση των κατοίκων και αλληλέγγυων, σε όποια γωνιά της Ελλάδας ο Κατοχικός Στρατός "αναπτύσσει", καταστρέφοντας και λεηλατώντας φύση και ανθρώπινες ζωές, ως ... τρομοκρατία.
  Η λογική της Ανάπτυξης, σ' έναν κόσμο απόλυτης εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την κερδοφορία των πολυεθνικών και επιχειρηματικών συμφερόντων, έχει ως αποτέλεσμα την δουλοποίηση των ντόπιων πληθυσμών και την ανεπανόρθωτη συνήθως καταστροφή της φύσης , υποθηκεύοντας το μέλλον της κοινωνίας μας και οδηγώντας στην ερημοποίηση μιας ολόκληρης χώρας.
  Με διαλυμένες κοινωνίες και λεηλατημένη φύση, οι σύγχρονοι αποικιοκράτες θα κάνουν πάρτυ στις πλάτες μας , με ελάχιστο κόστος γι αυτούς.
  Δεν είναι τυχαία η δήλωση του προέδρου των Γερμανών Βιομηχάνων, Χάνς Π. Κάϊτελ, πρόσφατα, ότι η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε μια "ειδική οικονομική ζώνη".
  Ουσιαστικά επαληθεύεται η ρήση της πινακίδας του Άουσβιτς, που έλεγε ότι "η εργασία απελευθερώνει", ορίζοντας την χώρα μας σαν ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, με τους νεοσκλάβους Έλληνες να παρέχουν "γη και ύδωρ" στους επικυρίαρχους της χώρας μας και εργασία με ψίχουλα αμοιβής και χωρίς εργασιακά δικαιώματα ή στοιχειώδεις ελευθερίες, που έστω η "ψευτοδημοκρατία" της Αντιπροσώπευσης και της Ανάθεσης έως τώρα διατηρούσε, εν είδη δωροδοκίας για τον λαό.

  Η φασιστοχούντα που μας κυβερνά σήμερα, έχει επιλέξει την ευθεία επίθεση στην Ελληνική κοινωνία, χρησιμοποιώντας, όλες τις φάλαγγες καταστολής, είτε αφορούν εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, είτε αγρότες, είτε κοινωνικούς αγωνιστές ορίζοντας την νέα φυλακή, όπου η κοινωνία θα παραμένει διασωληνωμένη χωρίς αντανακλαστικά Αντίστασης. Οι φυλακές και οι "συνταγματικές εκτροπές", λαμβάνουν μόνιμο χαρακτήρα κτίζοντας την πιο σκληρή κοινοβουλευτική χούντα.

  Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...
 Οι ακηδεμόνευτοι αγώνες των αγροτών, οι εξεγερμένοι κάτοικοι των περιοχών που δέχονται την "αναπτυξιακή εισβολή", οι εργατικοί αγώνες που αποκτούν ολοένα και περισσότερο αντισυστημικά χαρακτηριστικά και η κοινωνική απαίτηση για δημόσια αγαθά και κοινωνία αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης αποδεικνύουν ότι η εθελοδουλεία στην Ελλάδα δεν είναι καθεστώς και ότι οι δυνάμεις της Κυριαρχίας , θα περάσουν δύσκολα.   Το Νερό, η Ενέργεια, ο Φυσικός Πλούτος και Ορυκτός Πλούτος ,όπως και η Γη, ανήκουν στον λαό αυτής της χώρας και ούτε οι δοσίλογοι, ούτε οι "πρόθυμοι" νενέκοι της ακροδεξιάς ή της κοιμισμένης αριστεράς, μπορούν να συκοφαντήσουν το κίνημα της αντιστεκόμενης κοινωνίας, που μένει έξω από τα όρια του καθωσπρεπικού κοινοβουλευτισμού και αντιστέκεται με όποιο μέσον και τρόπο μπορεί.

  Το παράδειγμα του αυτοδιευθυνόμενου εργοστασίου της ΒΙΟ.ΜΕ, οι εκατοντάδες κοινωνικοί χώροι (κατηλειμμένοι και μη), οι οριζόντιες αντιδομές , οι ελεύθεροι συνεργατισμοί
καταναλωτών - παραγωγών και το ανταλλακτικό σύστημα της αχρήματης οικονομίας, οι χιλιάδες κινήσεις κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, ο αγώνας των Αγροτών και οι σκληρές απεργίες μας δυναμώνουν, για να διεκδικήσουμε το μέλλον μας με αξιοπρέπεια.

                ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                          

                           ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 

                             ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 

  Όλοι στην Γενική Απεργία στις 20- 2- 2013, για να καλέσουμε   μια Γενική  Απεργία Διαρκείας
9 π.μ. απ'εξω απο το εργατικό κέντρο Λουτρακίου
 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου