Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Σύλληψη δύο μελών της Χρυσής Αυγής που οπλοφορούσαν



Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν στις αρχές της εβδομάδας, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

Σύμφωνα με το Έθνος, πρόκειται για δύο νεαρούς, ηλικίας 26 και 18 ετών, από την περιοχή της Κορινθίας. Οι πληροφορίες της εφημερίδας τονίζουν ότι πρόκειται για γνωστά πρόσωπα με ακροδεξιά δράση. Ο 18χρονος μάλιστα στην σελίδα του στο Facebook είχε αναρτήσει βίντεο με τις συγκρούσεις των ΜΑΤ και μελών της Χρυσής Αυγής έξω από το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο. Στους διαδικτυακούς φίλους του 18χρονου εντάσσονται και άλλοι χρυσαυγίτες που δεν διστάζουν να δημοσιεύσουν το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στον ώμο.



Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα, όπως η συμμετοχή σε επιθέσεις από τα τάγματα εφόδου. Με την υπόθεση ασχολείται και το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο μαζί τους ήταν και μια 38χρονη γυναίκα, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν είχε κάποια σχέση με το «φορτίο» του αυτοκινήτου.

πηγή : tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου