Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Επιστολή Κορινθίων προς Ιερισσιώτες


Ένας στρατός κατοχής στα χωριά της Χαλκιδικής δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς.
Ένας στρατός κατοχής,οργανωμένος και σχεδιασμένος να υπηρετήσει τα ληστρικά οικονομικά συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων της οικονομικής και πολιτικής ελίτ που κυβερνά αυτή την χώρα,είναι μια εξέλιξη,που τοποθετεί τον καθένα από εμάς,που θεωρεί ότι διατηρεί την στοιχειώδη αξιοπρέπεια,στο επίπεδο της μαχητικής αντίστασης.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ - ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ

Η Διεθνής Κυριαρχία,δεκαετίες παραλάσσει την μεθοδολογία,ενδύεται ιδεολογίες,πλασάρει επίπλαστα όνειρα,πουλάει ελπίδες για επιβίωση στους υπηκόους,με αντάλλαγμα την ίδια την ελευθεροβουλία και το αυτεξούσιο.

Αφού ρήμαξαν και την χώρα μας,διέλυσαν τις κοινωνίες μας και μετέτρεψαν την ύπαιθρο σε μπίζνα ή κάρτ - ποστάλ για τα όνειρα των μικροαστών των πόλεων - φυλακών,μας πουλάνε το ιδεολόγημα της Ανάπτυξης,ως σωτηρία.

ΣΩΤΗΡΙΑ,ΟΜΩΣ,ΑΠΟ ΤΙ ;;;

Από τον πάτο της εξαθλίωσης,που οι ίδιοι μας οδήγησαν, σε έναν κόσμο ανελευθερίας και δυστοπίας,προσφέροντας την εθελοδουλεία στις εταιρείες του θανάτου,ως προνόμιο.

Αν είναι να μαζεύουμε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι που περιδρομιάζουν σε βάρος των ζωών μας,καλύτερα να τους χαλάσουμε την γιορτή,αφήνοντας τους χωρίς τραπέζι.

Αδέλφια,η στάση σας σήμερα είναι καθοριστική για το μέλλον όλων μας και καμιά αμφιβολία δεν πρέπει να καλλιεργείται ,ούτε για τα μέσα,ούτε για τους σκοπούς ενός αγώνα,που αναδεικνύεται πλέον ως Απελευθερωτικός,απέναντι σε μια κατοχική,για έναν ολόκληρο λαό,διακυβέρνηση.

Το κοινωνικό στίγμα,όμως,των αγώνων,είναι αυτό που δίνει το θετικό πρόσημο,μετατρέποντας την συλλογική αντίσταση ,σε επαναστατική διαδικασία.

Κι εσείς,αδέλφια,μας το διδάξατε,όλο αυτό το χρονικό διάστημα που αντιστέκεστε με καρδιά γεμάτη φωτιά και κεφάλι γεμάτο χρυσάφι,με τους πολύμορφους αγώνες σας,ενάντια στους σύγχρονους κονκισταδόρες, που αναζητούν το Ελντοράντο στην γη σας , νομίζοντας ότι θα μας ξεγελάσουν με καθρεφτάκια και "ανάπτυξη".

Ο αγώνας για ελεύθερα βουνά,ζωντανά δάση και καθαρό νερό,δεν είναι απλός αγώνας επιβίωσης.

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ,ΜΕ ΑΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Αν η πολιτική διαχείριση της διαμεσολάβησης και της κοινωνικής υποταγής,ορίζουν τις διαχωριστικές γραμμές στο αναδυόμενο κίνημα Αντίστασης ενάντια στην Σκλαβοποίηση του Ελληνικού λαόυ,εμείς οφείλουμε να αναδείξουμε τα ενοποιητικά στοιχεία του λαού των Ανυπότακτων.

Αδέλφια από την Ιερισσό,ο αγώνας σας είναι αγώνας μας,για ελεύθερα βουνά και αυτοκυβέρνητα χωριά.

Αγώνας για την Αυτοοργάνωση,Αυτονομία και Αυτοκυβέρνηση.

Όλη η Ελλάδα,μια Ιερισσός.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ << ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ >>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου